Logo Tolsma-Grisnich

Вакансии

Werken bij Tolsma-Grisnich

Tolsma-Grisnich is de innovatieve en succesvolle (agri)business partner en heeft veel te bieden. We onderscheiden ons door onze kennis, onze aandacht voor talentontwikkeling, onze opleidings- en doorgroeimogelijkheden en onze diversiteit in functies.

Over ons

Tolsma-Grisnich is een innovatieve, internationaal opererende onderneming die totaaloplossingen biedt van bewaring tot en met primaire verwerking van agrarische producten (aardappelen, uien en wortelen) bij agrariërs, verpakkers en verwerkers. Er wordt gewerkt vanuit twee productielocaties en een assemblagehal in Emmeloord, waar in totaal meer dan 160 mensen werkzaam zijn.
Ons bedrijf maakt een zeer sterke groei door. Voor de productielocaties geldt dat er veel tijd, geld en energie wordt geïnvesteerd in productontwikkeling, procesverbetering en verbetering van de organisatiestructuren.

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures open staan:

  • Vacature 1
  • Vacature 2

 

Solliciteren

Regelmatig zijn er mogelijkheden voor stageplaatsen en vacatures. Zit jouw vacature er niet tussen, maar denk je dat je op een andere manier een bijdrage kan leveren aan onze missie Improving your agribusiness in an intelligent way? Stuur dan een open sollicitatie naar werken@tolsmagrisnich.com t.a.v. Marieke Smit. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Данный сайт использует cookie-файлы Больше информации Принять